Sayfalar

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba!

''Nereden başlasam,nasıl anlatsam..'' ; fonda bu şarkı çalsa yeridir:) Gerçekten yazmaya nasıl başlayacağımı bilemedim.

Bazı insanlar paylaşarak rahatlar, ben susarak sonucu bekleyerek rahatlıyorum sanırım. Uzun zamandır yazmadım,paylaşmadım; aslında yazamadım,içimden pek gelmedi.Paylaşma zamanım bugünmüş demekki..

Mart'tan beri anneciğimin sağlıyla ilgili zorlu bir süreç yaşıyoruz. Hastalığını öğrendiğimizde ailece darmadağın olduk. Mart ayında 15 gün arayla 2 ameliyat geçirdi; sonrasındaysa uzun bir tedavi süreci başladı. Neyse ki erken evrede teşhis edildi hastalığı,zor anlarda bize umut oldu.Hepimiz için zor ama en çok onun için.. Hem ameliyat döneminde,hem de tedavi süresince çok yıprandı.. İnsan kendi başına gelince, hele ki bu kadar yakınındaki birine, canına can katan birinin başına gelince her şeyi daha iyi anlıyor; sağlık şu hayattaki en önemli varlıkmış.. Neyse ki anneciğim çok güçlü bir şekilde,inançla tedavisine devam ediyor ve 6 kürlük tedavi sürecinin sonuncusuna geldi. Biz inandık, o inandı ve sağlığına tekrar kavuştu inşallah. Allah kimsenin başına hastalığın hiçbir türlüsünü vermesin,gerçekten çok zor.. Elimizden geldiğince ona yardımcı olmaya,destek olmaya çalıştık,umarım başarılı olmuşuzdur. Zaman zaman moral bozuklukları yaşasak da bir çok hastaya göre çok çok iyi geçirdik ve hepimiz onu yeniden sağlık dolu,mutlu ve huzurlu görebilmek için gün sayıyoruz.. Az kaldı annem,sabır!

Seni çok seviyorum canım annem!


6 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

çookk geçmiş olsun canımm:((((
bu mübarek günlerin hürmetine,tümm şifa bekleyenlere acill şifakar versin yaradanımm...
güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
muhabbetle canım..

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun.. herşey güzel olacak.. dediğin gibi biraz sabır ve anneciğine destek.. sevgiler..

Sonu garanti tarifler dedi ki...

çok çok geçmiş olsun..Allah annenize şifalar versin.sevgiler..

Unknown dedi ki...

Gülcüğüm çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah Anneciğine. En zor günleri atlatmışsınız bundan sonrası çok daha güzel günler. Daha da iyi haberlerini alırız inşallah. Sevgiler

neslice tarifler dedi ki...

Çok çok geçm,ş olsun canım. Hastalıklar zor. Heleki en sevdiklerininki daha da zor. Allahtan annen çabucak iyileşmiş. Senin gözlerinden, annenin de ellerinden öpüyorum..

Lezzet Karnavalı dedi ki...

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram